Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

YOUR HOLID​AY HOME IN COSTA BLANCA, SPAIN

Geniet van ons moderne vakantiehuis met grote tuin, gelegen in het golf resort 'La Finca', slechts op 12 km afstand van de mooiste stranden van de Costa Blanca. Centraal gelegen om de oude (maar ook shopping) steden van Murcia, Orihuela, Cartagena en Elche te kunnen bezoeken. Een wagen is noodzakelijk.

U kan genieten van de private zuid gerichte tuin waar het altijd aangenaam vertoeven is met steeds zon en schaduw door de palmbomen in de tuin. Een groot gemeenschappelijk zwembad is slechts 20 meter verwijderd en zichtbaar vanuit de tuin. Het appartement is volledig bemeubeld en heeft twee slaapkamers, twee badkamers, een keuken, leefruimte en twee terrassen. Airconditioning is in elke ruimte aanwezig alsook Wifi en TV Vlaanderen (beide gratis). Op het resort is een golfterrein aanwezig (18+1 holes, 72 par), tennis padle terrein, restaurants en een vijf sterren Spa hotel.

Huurprijzen zijn tussen 350 en 550 EUR per week (afhankelijk van seizoen en duur van uw verblijf). Neem gerust contact op voor een gepersonaliseerde offerte. Bijkomend is er een bedlinnen en handdoeken service (10 EUR per persoon) en eind opkuis (60 EUR) verplicht. Elektriciteitsverbruik dient ter plaatse te worden betaald (0.3 EUR/KwH), een meter is geĂ¯nstalleerd. Een borg van 200 EUR dient u cash te betalen bij aankomst en krijgt u cash terug bij vertrek. Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in ons vakantiehuis waar u zal genieten van een rustige zonnige vakantie!

Bekijk op onze website de foto's van de accommodatie alsook de omgeving.

Onze contactgegevens: 

     +32 494 725130 of +32 473 937990